Tant Trött

Fick spontanbesök av den finaste jag vet igår kväll och lade allt som var planerat åt sidan. Sällskap, skratt och djupa samtal över en kopp te kan jag aldrig avböja. Alla måsten fick vänta tills idag. I efterhand var det ett mindre strategiskt val. Hade tagit på mig att jobba ett extra pass på jobbet, bara det höjer kvällströttheten en nivå. Att det dessutom visade sig vara den stressigaste (men kanske också roligaste) dagen på väldigt länge ledde till att det var en myckt, mycket trött Tant Carin som stapplade hem till en ”att göra”-lista som aldrig ville ta slut.

Nu, såhär två timmar senare, har det både diskats, lagats matlådor och pysslats med diverse småsaker. Jag förtjänar att krypa ned i sängen och halvsova till Halv åtta hos mig och Du är vad du äter på TV4 Play.

Imorgon vankas det festligheter med jobbet. Vindrickarkväll och modevisning. Spännande, spännande.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2012/04/26/tant-trott/

Kommentera

Your email address will not be published.