En ny början…

Första veckan efter semestern är avklarad. Roligt, men ack så slitigt. Det har varit fullt upp hela veckan. Första etappen av den nya säljutbildningen i måndags. Följt av en riktigt bra annons, lönehelg, handelsjippo i krokarna osv, osv. Lägg till leveransstrul med kampanjvarorna och en efterfrågan som var mycket, mycket större än vi någonsin kunnat hoppas.

Nästa vecka är det höst på riktigt. Efter de allmänna visningarna på Formex-mässan börjar leverantörerna och säljarna hälsa på ute i butikerna för att slå fast höstens sortiment. Under den kommande veckan kommer jag bland annat att träffa två av mina största samarbetspartners inom porslin: Iittala/Fiskars (som även äger Rörstrand, Höganäs och Arabia) samt Sebastian AB som är svensk general agent för Pillivuyt.

Träffen med Iiittala ser jag fram emot lite extra. De har enormt många roliga projekt på gång i höst. Underbara Sarjaton är förbeställd sedan länge, men Ostindia, Ostindia Floris, 10-gruppens muggar och Backgammon i serien Mlle Oiseau ska fortfarande köpas in.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2012/08/26/en-ny-borjan/

Kommentera

Your email address will not be published.