Per aspera, ad astra

Genom svårigheterna mot stjärnorna.

Jag hade en übermysig helg trots jobbiga händelser. I lördags åt vi sushi (igen), promenerade till ICA i regnet och köpte godis och hade filmkväll.

Igår, söndag, blev en heldag i Göteborg. Började med en sväng till Biltema på Backaplan (en mycket romatisk utflykt…?) och fortsatte inne i centrum där bara det bästa var gott nog. Favoritbutikerna besöktes. Lush, Beyond Retro och SF Bokhandeln. Och så mellanlandade vi på Fröken Olssons och drack grönt te och åt scones. Fortsatte till Liseberg som var mer eller mindre folktomt tack vare kylan och regnet. Strövade runt i parken med varsitt paraply och såg på konståkning, botaniserade i butikerna, klappade djur och köpte varm choklad, polkagrisar och våfflor i bodarna för att sedan förtära dem vid de värmande fyrfaten. Kvällen slutade med att jag utmattad somnade med huvudet på Joakims bröst.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2012/11/26/per-aspera-ad-astra/

Kommentera

Your email address will not be published.