Tjugotretton

Nytt år, nytt liv. Ut med det gamla och in i framtiden! Om julen dränktes i jobb, blev nyår en tid av ro och avkoppling. Jag känner mig som en ny människa.

2013 ska bli året då jag tar hand om mig själv, både psykiskt och fysiskt. Egentligen är det ett redan inarbetat koncept som jag planerar att spinna vidare på. Det handlar inte om någon hård diet eller hysterisk träningsmani. Jag ska vara snäll mot mig själv och ta hand om min kropp. Äta lite mer regelbundet och inte lite mer grönsaker och lite mindre chips (men inte utesluta helt), träna en gång i veckan för att stärka rygg och nacke som jag annars lätt får ont i och promenera i friska luften varje dag. Sluta ställa tokhöga krav på mig själv, sluta trycka ned mig själv. Sluta vara självkritisk och istället vara stolt över att jag är den jag är.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/01/02/tjugotretton/

Kommentera

Your email address will not be published.