Och på den sjunde dagen vilade han…

Detta har inte varit världens mest händelserika helg. Jag jobbade halva lördagen och fick sedan en släng av feber och ont i kroppen på kvällen. Bara att bädda ner sig och vara tråkig och sova (men det var skönt!).

Jag mår lite  bättre idag. Det kryper i kroppen och jag kan inte vara stilla. Fick för mig att all denna lediga tid som dagen erbjöd kunde användas till att exempelvis bättre på hårfärgen en smula. Jag har färgat håret med Herbiques henna i över fem års tid. För ett tag sedan fick jag en inlevelse om att det var dags att prova Lushs hennakaka istället. Jag köpte en, men fick aldrig tillfälle att använda den. Men idag var det äntligen dags…

Det började bra. Jag blandade den enligt anvisningarna och fick en konsistens som liknade tjock vispad grädde (precis som anvisningen sa). Konsistensen var något tjockare än den jag var van vid från Herbique, men jag misstänkte att det bara skulle vara en fördel eftersom rinnande henna är ett gissel. När jag började applicera blandningen i håret blev de dock bara klumpar och smulor av allt. Mer henna hamnade i handfatet än i håret. Jag provade att tillsätta mer vatten och konsistensen blev bättre, även om det fortfarande smulade enormt mycket. Nu sitter jag här med en plastfolieturban och ofärgade hårslingor som sticker ut lite här och var. Det ska bli mycket, mycket spännande att se resultatet. Bättre lycka nästa gång, eller vad säger man?

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/01/20/och-pa-den-sjunde-dagen-vilade-han/

Kommentera

Your email address will not be published.