Min dag

Även om jag inte känner mig helt 100 % återställd så mår jag mycket bättre idag än igår. Hade jag fått bestämma själv hade jag antagligen gått till jobbet idag. Fast det är skönt att få vara hemma. Jag är en expert på att pressa mig själv lite hårdare än jag borde och det känns som om den här extra vilan är det som kommer att göra mig helt frisk igen.

Vad gör då en sjuk tant på dagarna? Nedan följer mina aktiviteter i form av en spännande punktlista.

  • Sover sked med katten (alternativt på rygg med katten på magen)
  • Läser spännande böcker om kriskommunikation
  • Dricker te och äter bullar
  • Spela brädspelet Arkham Horror
  • Slösurfar
  • Läser pocketböcker lånade direkt från mammas bokhylla
  • Kollar på filmer jag sett tjutton gånger tidigare
  • Går till ICA för att köpa tuplaner men kommer hem med glass istället
  • Konstaterar att RoyalDesign fått in en hel del av vårens nyheter i sortimentet

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/02/08/min-dag/

Kommentera

Your email address will not be published.