Åter på banan

Visst är det lyxigt att börja en ny arbetsvecka med att vara ledig? Speciellt när man inte varit på jobbet sedan i onsdags morse. Lite vardag fick det bli ändå. Jag tvingade mig själv att, hör och häpna, ta på mig riktiga kläder och applicera lite smink. Tuffa tag!

Jag tycker att de allra bästa lediga dagarna är de då man förenar nytta med nöje. Därför har jag promenerat i en och en halv timme och under tiden uträttat massor av ärenden. Jag har läst ut min ena bok om kriskommunikation och nästan (alltså inte än…) börjat på nästa. Och jag har bakat kakor och gjort cheesecake eftersom jag råkar fylla år senare i veckan. Vill man har besök, blommor och presenter får man ju muta gästerna lite. 🙂

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/02/11/ater-pa-banan/

Kommentera

Your email address will not be published.