En dag för mig själv

Om ni funderat över varför det plötsligt är vår utan så vill jag bara meddela att ni har mig att tacka! För att göra en lång historia kort så gick mina vinterkängor sönder i januari. Reorna var urplockade och det kändes som slöseri att lägga dyra pengar på ett par nya stövlar i slutet av säsongen. De är ju alltid mycket roligare att kunna köpa nytt i början. Sedan januari har jag därför knallat runt i min jättegamla, trasiga och två storlekar för stora Dr Martens. Igår tog tålamodet slut och jag knappade hem ett par vinterstövlar för 40 kr på Tradera. Och idag kom våren. Jag visste att det skulle ske.

Att hänga på Tradera har för övrigt blivit min nya hobby. Jag spenderar varje ledig stund åt att klicka runt och kolla på gamla prylar. Det blir aldrig tråkigt.

I övrigt har jag ägnat mig åt mig själv idag. Det får man göra när alla veckans uppgifter är avklarade. Hela eftermiddagen blev en kamp mot mitt hår. Jag och Lushs henna kommer inte överrens. Håret blir inte så mörkt som jag vill ha det och färgen bara smular. Frustrationen är enorm!

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/02/28/en-dag-for-mig-sjalv/

Kommentera

Your email address will not be published.