Måndag hela veckan? Nej, tack!

Denna måndag har varit urtypen av en måndag. Lång, tråkig, stressig. Det var stendött på jobbet, knappt en kund inom synhåll. Min kollega hade vaknat på fel sida och tog ut sin ilska och irritation på mig. Inte acceptabelt.

Min kurslitteratur har fortfarande inte anlänt. Får jag dem inte i brevlådan imorgon råder undantagstillstånd. Jag har tre böcker att läsa och en uppsats att skriva. Deadline? Fredag kl 12:00. Panik!

Inom de kommande två veckorna ska jag beta av fyra födelsedagar också. Och jag har liksom glömt av det. Eller inte glömt, men grovt överskattat tiden som varit kvar. Klickade hem presenter till Joakim idag. En mindre att oroa sig över.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/03/04/mandag-hela-veckan-nej-tack/

Kommentera

Your email address will not be published.