På riktigt

Nu är det verkligen vår på riktigt! Jag samlar vårtecken och njuter. De stora snöhögarna börjar bli frasiga, motorcyklar rullar på gatorna, grannen hade fönstret på vid gavel och vid promenaden hem öppnade jag och stängde jackan flera gånger för att det ömsom var för varmt och ömsom för kallt.

Fick jag bestämma skulle jag kasta mig ut i solen och sitta mot en varm husvägg och äta glass och njuta. Fast plikten kallar. Istället får jag koka en kopp te och slå mig ner bakom datorn för att påbörja ännu en uppsats med omfång 6000 ord om IKEAs krishanteringsförmåga. Jag har två mastodontuppgifter, en hemtenta och två mindre uppgifter som ska in i april. Ingen rast och ingen ro. Om allt går vägen kan jag dock stoltsera med en efterlängtad examen till årsskiftet. Håll tummarna för mig!

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/04/03/pa-riktigt/

Kommentera

Your email address will not be published.