Studiepeppar!

Antagligen gör jag inget annat än att beklagar mig över min skolgång för tillfället. Det känns som om vartenda inlägg kretsar kring min brist på motivation och hur skolan slukar all min lediga tid. Jag antar att det beror på att det är så. Kan inte berätta om en vardag som inte finns.

Jag närmar mig målsnöret i alla fall. Tre uppgifter kvar, varav en är minimal, en är liten och en mastodontstor. Sitter precis och samlar kraft för att ta mig ann den sistnämnda. En tio sidor lång reflekterande uppgift om kriskommunikation utifrån ett yrkesperspektiv (som jag inte har…) med kompletterande reflektion kring kriskommunikationens betydelse för organisationer, samhälle och medier. Bara beskrivningen kan få den mest rutinerade att tappa andan en smula. Deadline: nästa söndag.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/05/22/studiepeppar/

Kommentera

Your email address will not be published.