Äntligen höstkänslor

Ingen är lyckligare än jag över att det plötsligt låg lite kyla i luften i morse. Som jag har längtat efter hösten! Imorgon tänker jag släpa fram den stora lådan med höstkläder och utföra ett säsongsbyte i garderoben. Hänga undan tunna sommarklänningar, slänga trasiga ballerinaskor och sälja eller skänka bort det där som aldrig blev använt… i år heller. Det är dags att ge plats åt stickade tröjor, strumpbyxor och långa kjolar!

Till min glädje gick gårdagens repetition med symfoniorkestern sjutton gånger bättre än förra veckan. Jag vill fortfarande inte påstå att det lät bra, men mycket bättre. I den här takten kommer jag nog att klara att spela första oboe på konserten i oktober. Och som vanligt så visar det sig att begränsningarna sitter mycket mer i mitt huvud än i min kropp. Varför är vi så duktiga på att nedvärdera oss själva och så dåliga på att få vara duktiga?

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/09/11/antligen-hostkanslor/

Kommentera

Your email address will not be published.