Du kanske också har en skatt?

Jag älskar second hand och begagnat, men är alldeles för lat för att sälja själv. För det mesta. Istället skänker jag gärna till välgörenhet. Men ibland får jag för mig att jag besitter en liten skatt, eller något som jag tror att välgörenhetsaktörerna skulle ha svårt att bli av med. Mina gamla Dr Martens-kängor är en sådan sak. Jag köpte dem själv begagnade för sisådär 5 år sedan. Bar dem överdrivet ofta, trots att de egentligen var en och en halv storlek för stora. De är slitna, väl använda, men ändå med en tid kvar i livet. Men inte hos mig. Efter många om och men lade jag upp dem på Tradera. Till utropspris en krona. Vem vill ha mina halvtrasiga skor, liksom? Idag när jag kollade var auktionen upp i 300 kronor. 300 kronor!!! Och jag som halvt om halvt hade tänkt att slänga dem…

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/09/18/du-kanske-ocksa-har-en-skatt/

Kommentera

Your email address will not be published.