En liten dos inspiration

Plötsligt är det mitt i oktober, grådaskigt och hällregn utanför fönstret. Det känns som om det kom lägligt. Den här veckan har hittills bara bjudit på stress och övertid. Jag har bara varit hemma för att äta och sova innan jag jäktat vidare till jobb, repetitioner och andra måsten.

En injektion av inspiration och pepp behövs ibland. Som en liten belöning för en avslutad hösttermin beställde jag två böcker till mig själv. Underbara Clara: vintagepimp och hemmafix samt Underbara Claras garderob: pimpa sy och fixa. Två energikickar i bokform. Sprudlande färger, kreativa idéer och en stark och inspirerande kvinna. Ett ljus riktigt ljus i höstmörkret!

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/10/17/en-liten-dos-inspiration/

Kommentera

Your email address will not be published.