Sjuk- & bakstuga

Ledig idag och klämmer in en dag kombinerad sjukstuga och bakstuga. Har haft ont i lederna sista dagarna, och i morse var det värre än någonsin. Det är något som ligger i släkten. Gav mig själv en välförtjänt sovmorgon och knallade sedan runt resten av dagen i de mjukaste strumpbyxorna jag äger och lång stickad tröja. Det kan vara värre.

För att stilla min kreativitet en smula roade jag med mig med att baka bagels. Det är sådär lagom pillrigt. Knåda, jäsa, forma ringar, jäsa, koka ringar och till sist in i ugnen.

På kvällen tog jag en lång promenad och försökte njuta av de sista höstdagarna. Vintern står för dörren och det är dags att hänga undan höstjackorna och plocka fram mössor och långkalsonger. Lägligt nog fyndade jag en fantastisk klarröd ullkappa i lördags. Knappt använd och lite härligt lös passform. Bärs antingen som den är, eller på det lite elegantare viset med et skärp i midjan.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/11/19/sjuk-bakstuga/

Kommentera

Your email address will not be published.