Den sista lediga helgen

Nu står december för dörren och som handelsarbetande är det dags att säga hej då till låghelger och lugna dagar. Från och med nu är det söndagsöppet och en dags-helg som gäller. Varje vecka fram till jul.

Den sista lediga helgen utnyttjade jag till sista droppen. Jag och Joakim kastade oss till IKEA på morgonen och gjorde en rusning genom butiken. Han skulle köpa rullgardiner och jag passade på att köpa hyacinter för 9 kronor stycket. Lite kaffe och kanelbulle blev det också.

Fortsatte sedan in mot centrala Göteborg. Jag letade skor, men hade ingen lycka. Köpte badbomber på Lush och ruinerade mig själv på Beyond Retro. Fast då var en del julklappar också. Vi strosade sedan vidare mot kvarteren kring domkyrkan och gick på SF-bokhandeln. Avslutade eftermiddagen med lasagne på en italiensk restaurang.

På kvällen gick vi på konsert och lyssnade på Joakims kompis som spelar symfonisk blåsorkester. Hög kvalitet på musiken, även om en del arrangemang var riktigt skumma. Nu kliar det i fingrarna på mig. Jag vill spela, spela, och spela! Ett paket med mer fritid står högt upp på min önskelista.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/11/25/den-sista-lediga-helgen/

2 kommentarer

  1. Åh, vad jobbar du i för butik? Beyond Retro har så fina saker, var på Myrorna heromdagen men har så svårt att hitta något som passar just nu som jag gillar, antingen är de för litet eller stort! 🙁

    1. Jag jobbar med inredning och designprylar.

      Åh, känner igen mig! Det är klurigt att något som är snyggt både på galgen och på kroppen. Jakten på fynd är lång och snårig. Fast det är ju lite det som är charmen också. 🙂

Kommentera

Your email address will not be published.