Lucka nr 5; berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark

Dags för lucka fem i julkalendern. Den klart svåraste hittills! I vilka plagg känner jag mig egentligen stark? Kläder för mig är ett sätt att uttrycka min personlighet. Jag gillar att vara lite egen och gå mot strömmen. Sticka ut en smula i den unisona massan av vardags Svenssons och jantelag. Och kläderna är det bästa medlet.

Efter mycket funderande har jag bestämt mig för att det inte är min röda kappa med kattöron på luvan eller den gula femtiotalsklänningen som ger mig mest power. Det är hatten! Ingen speciell hatt, utan huvudbonader i allmänhet. Med hatt på huvudet känner jag mig alltid lite extra cool, sofistikerad och karismatisk.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2013/12/06/lucka-nr-5-beratta-om-ett-kladesplagg-som-far-dig-att-kanna-dig-stark/

Kommentera

Your email address will not be published.