Breaking News!

Nu händer här grejer! Nyårslöftet att inte oroa sig så mycket har gått åt fanders, men det är inte helt obefogat. Jag ska nämligen bli student igen. Riktig campus-student dessutom. Efter år av distansstudier är det nu dags att ta steget ut i verkligheten.

Jag är nervös som tusan. Från sista ansökningsdatum i oktober och till preliminärt intag i december har oron varit en gnagande känsla i magen. Sedan det riktiga antagningsbeskedet kom i förra veckan har jag haft ren ångest. Det är så mycket att ordna. Idag hittade jag äntligen tiden och modet att berätta för min chef att jag behöver vara ledig för att gå på föreläsningar. Det fick jag. Jag vet inte om det är smart att arbeta 75 % och studera på heltid. Men det är bara en termin, och jag älskar mitt jobb för mycket för att säga upp mig.

Idag på eftermiddag har jag suttit och pysslat med registreringar, beställt kurslitteratur och kollat tåg- och busstider. Nu börjar det kännas verkligt. Ännu mer panik! På måndag går jag upp jättetidigt, åker tåg, åker buss och går på föreläsning med 45 okända människor på ett nytt universitet i en stad jag inte känner ordentligt. Långt, långt utanför min comfort zone. Och samtidigt är jag så lycklig. Taggad, fokuserad, glad. En termin. Till sommaren är jag utexaminerad. Klar. Och redo för nya (läskiga) utmaningar.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/01/15/breaking-news/

Kommentera

Your email address will not be published.