Att följa sitt hjärta

Min tid som universitetsstudent blev kort. Ingenting blev som planerat. Efter en vecka med klump i magen och ångest varje morgon bestämde jag mig för att hoppa av. Har jag lärt mig något i livet så är det att alltid följa sitt hjärta. Jag vill göra saker jag tycker om, inte saker andra tycker att jag måste göra. Kandidatexamen skjuts upp, åtminstone till hösten. Då blir det ett nytt försök, på ett annat universitet.

Mina känslor är blandade. Ingen gillar att misslyckas eller att behöva ge upp. Lättnaden över att inte behöva gå dit något mer är dock överväldigande. De sista dagarna har jag slickat mina sår. Gjort saker som jag tycker om. Besökt simhallen, läst estniska texter och vilat ut. Funderat och känt mig tacksam över att jag har en så fantastisk vardag med ett jobb och arbetskamrater som jag verkligen uppskattar. Och som får mig att känna mig uppskattad. Och min familj, som stöttar mig i allt jag tar mig för, aldrig dömer när det går åt pipan. Tröstar när jag har fallit.

Mitt liv är fantastiskt.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/01/26/att-folja-sitt-hjarta/

Kommentera

Your email address will not be published.