Ett kvarts sekel

I fredags blev jag 25 år ung! Ett kvarts sekel har passerat sedan den 14 februari 1989 då jag bestämde mig för att komma till världen.

Födelsedagen var fantastisk. Varje år får jag lite lätt ångest när det vankas födelsedag. Dels över att bli gammal och dels över gratulationerna. Vem kommer att gratulera mig? Vem kommer inte att göra det? Oron är sällan befogad. I år slog grattishälsningarna alla rekord. Blombuketter och paket strömmade in.

Redan dagen innan hade jag tjuvstartat firande med min familj. Vi åt mat på en fantastisk restaurang och jag fick blommor och ett jättestort paket med mig hem. Det visade sig innehålla en symaskin. Nu ska här pysslas framöver!

På fredagen, den stora dagen, blev jag först uppvaktad på jobbet. Jag bjöd på dumlemuffins och mina kollegor hade köpt tårta. Där fick jag ännu en stor blombukett och ett paket innehållande en vit uggleunge i kristall ur Målerås Safari-serie samt ett glasblock med en ros av Ludvig Löfgren för Målerås. Under dagen kom det in vänner, släkt och bekanta och lämnade buketter och små presenter.

Eftersom det även var Alla hjärtans-dag firade jag med Joakim på kvällen. Hade hade köpt mat från en lokal restaurang och kom med blommor och presenter. I ett litet paket låg en av Lisa Larssons fantastiska katter till min samling. Förutom det har jag också fått ett teakbord. I förskott. Jag måste bara hitta det ultimata först. Den dagen det dyker upp behöver jag bara säga till, så är det mitt.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/02/17/ett-kvarts-sekel/

Kommentera

Your email address will not be published.