Jag byter till eko!

Mitt totalt inköpsstopp för hud- och hårvårdsprodukter har lett till att min förut så överfyllda förråd börjat sina (på vissa områden i alla fall…). När det nu är dags att införskaffa nya produkter har jag bestämt mig för att lämna mina gamla trotjänare och istället satsa på ekologiskt. 

Som nybörjare på ekologiskt provade jag mig på Weleda, som är certifierade av NaTrue. Har hittills provat Almond Soothing Facial Lotion som är en parfymfri dagcreme och One-step Cleanser & Toner, som doftar fantastiskt av citrus. Hittills är jag mycket positivt överraskad!

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/07/17/jag-byter-till-eko/

2 kommentarer

2 pingar

  1. Weleda rules. Mitt absoluta favvo-märke!

  2. Ja weledas ansiktskrämer gillar jag+massageolja. 🙂

  1. […] Den senaste månaden har jag fått nöjet att köpa flera nya smink- och hudvårdsprodukter (allt ekologiskt, såklart). Vissa är gamla trotjänare, andra är nya […]

  2. […] juli 2014 bestämde jag mig för att helt fasa ut mina gamla skönhetsprodukter och successivt byta till ekologiskt. Ett […]

Kommentera

Your email address will not be published.