Summer Samba

Två veckor till semestern och min energi är på upphällningen. To do-listan är evighetslång och jag verkar ha sparat alla tråkiga saker till sist. Som vanligt. Min parhäst, och favoritkollega, har gått på semester och mitt arbetsliv är plötsligt rätt sorgligt och tråkigt. Men skam den som ger sig!

Idag har jag varit ledig för första gången på vad som känns som evigheter. Sjukdomar och vikariebrist på jobbet har förvandlat den senaste månaden till ett evighetslångt jobbmaraton för min del. Gissa om jag njöt idag. Lång sovmorgon, promenad, bibliotekshäng, avslappnad matlagning och sedan till sist utflykt till föräldrarna som innebar att jag hjälpte mamma att rensa ogräs och sedan dricka kaffe och lösa korsord.

Pysslat hemma har jag hunnit göra också. Rensat skåp och garderober och planerat för höstens uppsnyggning av lägenheten. Ny soffa skall införskaffas och köksmöblerna renoveras. Jag och Joakim tjuvstartade redan i lördags genom att ta en lång roadtripp till IKEA för att köpa en fåtölj (Ekenäset). På vägen hann vi dessutom med att äta veganpizza, outletshoppa kläder från Jumperfabriken och dricka sagolik moccafrappé på ett gärde.

För övrigt saknar jag J löjligt mycket. Piggar upp mig med tankar på den stundande semestern. Om tretton dagar drar jag ut på Europatripp med destination Berlin, Wien, Bratislava. Det kommer att bli grymt!

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/07/22/summer-samba/

Kommentera

Your email address will not be published.