Första advent, du efterlängtade

Jag har haft en löjligt fin adventshelg. Vaknade utsövd och spenderade hela dagen med att mysa och pyssla. Plockade fram adventsljusstakar, gjorde fina arrangemang och placerade ut tomtar.

Mitt julpynt är begränsat. Mina ledord är ombonat och mysigt. Massor med ljusstakar och gärna många prylar på liten yta. När det gäller material gillar jag trä (naturligt och målat), koppar, papper och organiskt. Jag plockar gärna in grankvistar, köper hyacinter i mängder och fyller skålar med nötter. Lägger grova, handvävda dukar på borden och tänder ljus i varje rum.

På kvällen bjöd jag Joakim på adventsfika. Jag hade gjort egen glögg, som blev riktigt, riktigt god och en julig tiramisu baserad på min mjuka pepparkaka. Ett par hemkokta kolor med ton av apelsin och stjärnanis slank också ned. Mysigt som tusan.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/12/02/forsta-advent-du-efterlangtade/

Kommentera

Your email address will not be published.