Bloggjulkalendern, lucka 4: En bild du tog när du kände dig sorgsen

Det är den femte februari och jag sitter utomhus i iskyla på Centralen i Göteborg. Väntar på tåget som ska ta mig hem. Jag har precis gjort min första dag på kandidatkursen i Medie- och kommunikationsvetenskap på GU och jag vet redan att det inte är rätt. Allt jag laddat för och längtat efter slås i spillror.

Innan jag hamnar på bänken i kylan har jag suttit på Starbucks. Druckit kaffe, ätit cheesecake och bläddrat i alla kurs-PM. Och istället för pepp kändes allt fel. Och där och då bestämde jag mig (fast det krävdes ytterligare ett par dagar av tidigare mornar och pendlande innan jag erkände det för mig själv) att det här inte var menat för mig. Efter tre dagar avregistrerade jag mig från kursen.

7 månader senare började jag plugga företagsekonomi och det kändes rätt.

IMG_20140120_124542(Detta är den 4:e luckan i Emily Dahls bloggjulkalender)

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/12/04/bloggjulkalendern-lucka-4-en-bild-du-tog-nar-du-kande-dig-sorgsen/

Kommentera

Your email address will not be published.