Bloggjulkalendern, lucka 10: En bild på ditt favoritplagg precis just nu

Jag har inne i en totalt oinspirerad stil för tillfället. Hade mer än gärna delat med mig av en bild från i somras då jag bara Swedish Hasbeens, snygga midjekorta tröjor och långa klänningar. Men nu krävde ju den tionde luckan att det skulle vara ett plagg som jag gillar precis just nu.

Ärligt talat går jag mest i jeans nu. Jeans och urtvättad jobbtröja. Så fort jag kommer hem byter jag om till katthåriga mysbyxor och slitna toppar. Det här inlägget skriver jag inklädd Joakims kvarglömda pyjamas, morgonrock och tofflor.

IMG_20140520_132842

En plagg, som jag visserligen inte älskar, men känner stor tacksamhet mot är mina arbetsskor. Jag står upp åtta timmar om dagen och behöver rejäla saker på fötterna. Dämpande, fjädrande och bekväma. Livräddare. Numera så slitna att de nästan faller i bitar.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/12/10/bloggjulkalendern-lucka-10-en-bild-pa-ditt-favoritplagg-precis-just-nu/

Kommentera

Your email address will not be published.