Bloggjulkalendern, lucka 11: En bild på en person du saknat i år

I dagens julkalenderlucka gör jag ett litet avsteg från idén om att det ska vara bilder från året som gått. De personer jag saknat mest i år har jag bara träffat en enda gång i år och den dagen är inte förevigad.Bild 2152014 har jag saknat någon att prata med. När saker känts tunga har jag längtat efter att kunna ventilera och sprida ut min smärta på flera personer. Inte bara stackars Joakim. Jag har saknat personer som kunnat ge kloka råd. Någon att gråta ut mot. Någon som såg igenom mina fasader, mina försök att vara stark och modig. Någon som såg mina osynliga tårar. Så som ni alltid gjorde.

Några ord om bilden: mina riddarsystrar. Mina tre bästa kompisar från gymnasiet. Då var vi oskiljaktiga (trots att vi var överdramatiska och bråkade nästan hela tiden). Idag är vi utspridda över världen. Ses alltför sällan. Hörs alltför sällan. Men när vi gör det, är det som det inte gått en dag sedan vi sist sågs. Kärlek till er, systrar.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/12/11/bloggjulkalendern-lucka-11-en-bild-pa-en-person-du-saknat-i-ar/

Kommentera

Your email address will not be published.