Bloggjulkalendern, lucka 12: En bild från i somras som väcker din sommarlängtan

Jag är egentligen en riktig höst- och vinterälskare. När omvärlden är täckt i slask, hala gator och isande kyla är det dock inte alltför svårt att se det fina med sommaren. Ljumma kvällar, lätta kläder som inte förvandlar mig till Michellin-gubben och den där ansvarslösa vind-för-våg attityden som präglar sommaren. Allt är möjligt, allt är tillåtet.IMG_20140722_232458Bilden tog någon gång i månadsskiftet juni/juli. Jag står på gatan och väntar på att bli upplockad för att åka på grillfest. Jag minns att jag hade haft en riktigt usel dag, men när jag stod där och väntade smälte alla de negativa känslorna bort. Sedan satt vi ute i en trädgård. Grillade lax och halloumi. Drack champagne, blev myggbitna och avslutad kvällen med varmt te i sommarkylan och några droppar Baileys.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/12/12/bloggjulkalendern-lucka-12-en-bild-fran-i-somras-som-vacker-din-sommarlangtan/

Kommentera

Your email address will not be published.