Bloggjulkalendern, lucka 16: En selfie du tagit i år

Jag var the queen of selfies när jag var yngre. Knäppte miljarders, miljarder bilder med den lilla kompaktkameran jag alltid bara med mig. Och ungefär lika många till med webbkameran hemma vid datorn. 2008 tog jag plötsligt studenten och utanför medieprogrammets trygga väggar kändes det rätt fånigt att gå omkring och fotografera sig själv hela tiden. I samma veva blev jag dessutom ägare till en systemkamera, med ett standardobjektiv som definitivt inte lämpade sig för självporträttering. Sedan dess har det blivit få selfies.

I år har jag knäppt hela fyra stycken! Två har jag publicerat sedan innan och en bör raderas och aldrig någonsin visas mer. Kvar blir denna vackra bild:

IMAG0253En selfie jag knäppt en glåmig februarimorgon. Blek, trött, osminkad och med handduk på huvudet.

(Detta inlägg är en del av Emiliy Dahls bloggjulkalender, men det vet ni ju vid det här laget…)

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/12/16/bloggjulkalendern-lucka-16-en-selfie-du-tagit-i-ar/

Kommentera

Your email address will not be published.