Bloggjulkalendern, lucka 19: En bild från din semester

Känns fint att julkalenderns nittonde lucka handlar om semester, när hela min kropp och själ skriker efter ledighet. Jag räknar ner dagarna till julafton och gläds över att jag bara ha tre intensiva dagar kvar på jobbet innan julruschen är över. Imorgon är jag, tack och lov, ledig innan det blir jobbmaraton söndag, måndag och tisdag.DSC_0066Jag hade så himla splittrad semester i år. Var på Mallorca en vecka över midsommar med kollegorna. Sedan jobbade jag sju veckor innan jag och Joakim för till kontinenten i en vecka. Efter det var jag hemma ett par dagar innan det blev Stockholm och Formexmässan med kollegorna.

Trippen till Tyskland, Österrike och Bratislava kändes som en befrielse. Den enda gången i år som jag verkligen kunde släppa allt och bara vara. På bilden står jag högst upp i sydtornet på Stephansdomen och har precis vandrat upp för över 300 steg av svindlande spiraltrappa. I nästan trettiogradig värme. Nedanför mig sträcker Wien ut sig och i fjärran skymtar bergen med vinodlingar och små mysiga byar som Grinzing, dit vi for senare i veckan. Det är den första morgonen vi spenderar i Wien och det känns som om hela staden ligger för mina fötter. Redo att upptäckas.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2014/12/19/bloggjulkalendern-lucka-19-en-bild-fran-din-semester/

Kommentera

Your email address will not be published.