Tanssi av Klaus Haapaniemi för Iittala

Jag har egentligen lovat mig själv att inte blogga om produkter. Jag vill inte uppmuntra till masskonsumtion. Men jag gör ett undantag. Dog en smula (av lycka, bör tilläggas) när jag fick syn på Iittalas vårnyheter. Är, som du kanske vet, ett obotligt fan av Iittalas produkter. Och nu är jag verkligen fast.

Kalus Haapaniemi har designat serien Tanssi med inspiration från den tjeckiska operan Den sluta lilla räven. Motiven är drömska, sagolika och går lite i samma anda som Taika-serien (som jag också älskar).

Muggen är magiskt vacker. Måste, måste, måste införskaffa. Kan. Inte. Motstå. Den är 40 cl vilket jag tycker är precis lagom mycket, både för kaffe och te.

Även kuddfodralen är magiska. Min soffhörna i vardagsrummet går i varma orangetoner. Skulle passa perfekt.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2015/01/09/tanssi-av-klaus-haapaniemi-for-iittala/

Kommentera

Your email address will not be published.