Med Vänerns vindar kring pannan

Förra veckan var jag ute på ett riktigt äventyr med mina kollegor. Vi hade en liten kick-off inför sommaren och åkte på seglingscharter i Vänern. Vi utgick från fiskelägret Spiken på Kållandsö utanför Lidköping. Sju person och skeppare fick plats på segelbåten.

11

Så fort vi kommit ut och fått upp seglet kunde man krypa upp på en kanten av båten och dingla med fötterna över relingen.

10

Solen sjönk långsamt vid horisonten. Trots kalla vindar och en kylig kväll höll vi oss ganska varma. Dessutom ingick tuffa seglingskläder i båthyran.9 8Varmt kaffe är aldrig så gott som när man sitter i iskall blåst på en segelbåt mitt ute i Vänern…
7 6

Vi passerade vackra Läckö Slott på vägen ut i Skärgården.5

4

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2015/05/25/med-vanerns-vindar-kring-pannan/

Kommentera

Your email address will not be published.