The summer wind came blowin’ in from across the sea

Jag är för tillfället helt fångad i sommarbubblan och lever i en egen liten värld utan rutiner och gränser. Jag har haft en semestervecka full av utflykter, lugna dagar och jordgubbsfrossa. Nu klämmer jag in tre veckors jobb till innan ytterligare semester hägrar.

En liten bildkavalkad bjuder jag på ändå.IMAG0523

Jag har fikat, fikat och fikat. Jordgubbar, glass, kaffe, chips och frappes. Ute, inne, borta, hemma. Fika överallt.IMAG0524 Jag har besökt massor av främmande städer. Jag och Joakim åkte Vättern runt en dag. Lunch i Jönköping, eftermiddagsfika i Gränna och kvällsmat i Motala. Med stoppa i Vadstena och Gränna på vägen.IMAG0526 När jag hag superförkyld sov jag dåligt och vaknade ofta tidigt på morgonen för att jag inte fick luft. Det enda som hjälpte var att gå ut och promenera. I en tom värld i soluppgången. Det finns få vackrare grejer än sommarmorgnar.150712_0110

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2015/07/16/the-summer-wind-came-blowin-in-from-across-the-sea/

Kommentera

Your email address will not be published.