Nu blir kvällarna kyliga och sena…

Jag kan inte förstå vart denna sommar har tagit vägen! Idag var det dags för mig att gå tillbaka till jobbet efter semestern. Plötsligt skulle sminket kletas på, bara ben täckas av strumpbyxor och matlådor packas ned. Samtidigt som jag verkligen kommit in i den ljuva ledigheten kan jag tycka att det är en smula skönt med lite rutiner också. Alla kollegor är inte tillbaka förrän nästa vecka så idag har det känts som om jag smugit runt och ”testat” verkligheten. Jag upplever att jag har en vecka på mig att hitta rutiner, komma in i (bra) vanor och rätta in mig i ledet innan allvaret börjar.

Även om det fortfarande känns väldigt mycket som sommar så börjar höstkänslorna smyga sig på. Jag älskar det! Hösten är, i mitt tycke, den allra bästa tiden på året! Nystart, pånyttfödelse och den ljuva kylan som långsamt kryper sig på oss. Jag har så smått börjat länga efter att få sätta tänderna i nya universitetskurser, krypa ned under en varm filt och höstdekorera med murriga färger och värmeljushållare. Och höstkläder ska vi inte ens tala om. Jag får gåshud bara av att tänka på rutiga kjolar, smaragdgrönt, (fusk)mocka och ylletröjor. Ge. Mig. Höst. Nu. Tack!

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2015/08/10/nu-blir-kvallarna-kyliga-och-sena/

Kommentera

Your email address will not be published.