Upp över mina öron

Jag hade tänkt att skriva om min fina helg egentligen, men sedan kom eftermiddagen och livet körde ihop sig och nu är jag mest sur, irriterad och sitter med en hel vask full med vatten i köket eftersom avloppet plötsligt lagt av. Och tokfattig är jag till på köpet eftersom jag köpte kurslitteratur för nästan fyratusen kronor (löjligt dyrt!). Allmänt opepp och gnällig, helt enkelt.

Jag tror att jag lider av en efter-semester baksmälla. Första veckan på jobbet var jättekul, men nu är jag less och stressad. Den här veckan är jag löjligt uppbokad på roliga grejer, och ändå kan jag just nu bara känna panikkänslor. Det händer lite för mycket och jag har ingen kontroll.

Jag tänker blunda, dra djupa andetag och äta en överbliven crème brûlée från helgen. Sedan ska vi nog se att det löser sig. Det brukar ju göra det…

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2015/08/24/upp-over-mina-oron/

Kommentera

Your email address will not be published.