En uppdatering från Fröken Överambitiös

Jag lever! Jag lovar. Skolan har dragit igång och mitt vardagsliv har imploderat. För stunden känns det som om jag har tagit mig lite vatten över huvudet. Människor i min omgivning brukar tycka att jag är överambitiös, på gränsen till dumdristig, när jag berättar att jag jobbar 80 % och studerar 100 %. För att ytterligare skrämma livet ur medelmåttorna och moraltanterna där ute har jag den här terminen gått in för att plugga 150 % samtidigt som jag jobbar. 50 % företagsfinansiering och 100 % juridik. Lätt som en plätt. Eller inte alls. Och egentligen var det inte planerat, jag läste fel i kursbeskrivningen och förstod inte att juridiken gick på helfart istället för halvfart. Ge upp och hoppa över kursen kan jag inte heller. Jag är envis som tusan och har bestämt mig för att det ska gå!

Med andra ord: förlåt mig om jag är stressad, frånvarande eller trött den närmaste tiden. Jag har fullt upp med att panikplugga och överleva.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2015/09/10/en-uppdatering-fran-froken-overambitios/

Kommentera

Your email address will not be published.