Nytt år, samma gamla vanliga visa

Det märks att det är nytt år. På min vanliga, idag ovanligt kalla, promenad hem från jobbet blev jag omsprungen av ett oändligt antal flåsande, hurtfriska joggare. Samtliga i nyinförskaffade löpskor och tajta joggingbyxor. Motiverade, peppade och med nya nyårslöften i bagaget, tänker jag mig. Själv huttrade jag mest, trots att jag försökt mota bort den tiogradiga kylan med stickade tröjor och vantar, och försökte att inte halka på alla kala isfläckar. Joggare verkar vara immuna mot sådana, tack och lov.

Nyårsledigheten har sprungit iväg, som vanligt. Jag hade en vision om att dra igång fler projekt, men som vanligt blev jag outsägligt trött och hängig. Ett typiskt tecken på att jag jobbat och stressat under en längre period. Nu sitter jag här med magkatarr och halsont och funderar över när jag ska lära mig att ta det lite lugnt. Tack och lov har jag bara två halvdagar och en heldag kvar att avverka på jobbet denna veckan. Och en hemtenta att skriva, men den låtsas jag inte om för tillfället.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2016/01/04/nytt-ar-samma-gamla-vanliga-visa/

1 kommentar

  1. Krya på Dig !

Kommentera

Your email address will not be published.