Äntligen vego i TV-rutan

Jag gissar att det inte bara var jag som sett fram emot premiären av SVT:s vegetariska matprogram Vegorätt som började igår. Såg du? Vad tyckte du? Jag är helt frälst. Maten, stämningen, känslan. Och fantastiska, sprudlande Karoline Jönsson och Elenore Bendel Zahn som strålar av inspiration. Funderar på att överge min dröm och storstadsliv och ekonomijobb och istället flytta till Skåne och odla grönsaker. Fast jag börjar nog med att laga tomatpastej/pålägg och odla groddar.

För dig som missade finns programmet på SVT Play och visas ytterligare fyra tisdagar framöver kl 20:30 på SVT2. Nu håller jag tummar och tår för att det här bara är starten på en vegetarisk TV-våg och att tablåerna kommer att svämma över av gröna godsaker i framtiden!

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2016/01/20/antligen-vego-i-tv-rutan/

Kommentera

Your email address will not be published.