Januari börjar året, februari kommer näst

Det är redan februari! Vart tog januari egentligen vägen? Månaden kändes evighetslång i början, men de sista två veckorna har bara försvunnit. Grattis till oss, vi överlevde. Nu är det bara årets tråkigaste månad kvar innan det äntligen börjar ljusna och våren smyger sig fram…

Med tanke på det fantastiska januarivädret som bjöd på ösregn, snö, stormvindar och sju ton slask så spenderade jag helgen inomhus (förutom de timmar jag var på jobbet). Köpte färdig thaimat, drack te och låg i sängen och såg på diverse tv-serier, filmer och You Tube-klipp.

Plötsligt blev det ny veckan och min måndag sprang förbi. Vi håller på med (ännu) en stor omorganisation på jobbet och det är för stunden oklart vilka som kommer att jobba kvar och vilka som kommer att behöva lämna eller gå ned i tid. Stämningen är sålunda något orolig. Jag satt hela förmiddagen med kontorssysslor kopplade till årsbokslut och månadsskifte. På eftermiddagen packade och inventerade jag de varor som inte blivit sålda på mellandagsrean. Nu är de bortplockade ur butiken och packade i prydliga lådor i väntan på nästa jul. Vår och snart påsk är det som gäller i affären nu.

Efter jobbet gick jag hem, gjorde mackor och sorterade kvitton, arbetade med bokföring och gick igenom förra veckans skörd med mejl. Nu väntar ett yogapass innan jag till slut betraktar mig som färdig med den här dagen och kan förpassa mig till sängen. Pust och stön.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2016/02/01/januari-borjar-aret-februari-kommer-nast/

Kommentera

Your email address will not be published.