Nyklippt & vårtaggad!

Jag är nyklippt! Äntligen. Är ungefär sämst i världen på att klippa mig regelbundet. Jag har funderat på att boka klipptid sedan i januari, men först nu har det blivit av. Ett litet vårklipp fick det bli.Tant Carin

Såhär såg jag ut innan: långt, platt, tråkigt. Jag älskar långt hår i teorin, men känner mig alltid fruktansvärt tråkig och alldaglig i det. Har visioner om att jag ska ha stiliga knutar och uppsättningar, men för det mesta blir det bara borstat och får hänga utsläppt.Tant Carin

Superslitet var det också. Kan bero på att jag inte har klippt mig sedan i november. Och att jag har gjort max en hårinpackning på hela vintern.Tant Carin

Et voilá: nyklippt! Så här blev det! Hej då, två decimeter och ett kilo hår! Jag är så osentimental när det kommer till hår. Sätter mig i stolen och låter min frisör domdera. Jag gillar ju allt. Älskar att spara ut, älskar att låta det klippas av. Har nog haft varje frisyr i världshistorien: långt, kort, bob, page, side cut, rakat, rött, svart, you name it…Tant Carin

Idag behövde jag något kreativt. Det blev en asymmetrisk bob. Kort på ena sidan, lite länge i nacken och ännu längre på den andra sidan. Älskar färgen på mitt hår för tillfället. Sådär fantastisk kopparrött: någonstans mitt emellan henna-rött och mitt naturliga rödblonda.

I min nya frisyr känner jag mig lite som en fransyska. Jag ser ut som någon som klapprar fram på Paris gator, röker smala cigaretter, livnär mig på att måla tavlor och tillbringar kvällarna med att sippa vitt vin och prata med intressanta män.


Translation: New haircut!

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2016/04/14/nyklippt-vartaggad/

Kommentera

Your email address will not be published.