Vi pratar alltid om att flyga, men glömmer att tänka på att landa

Det är mycket nu. Som vanligt. Ovanligt intensiva fackförhandlingar på jobbet, miljoner projekt som pockar på min uppmärksamhet på fritiden plus att jag dragit på mig en hel drös med övertid. Som kompensation ska jag i alla fall vara ledig tre helger framöver. Eller ledig och ledig, de är så späckade med aktiviteter att jag knappt kommer att vara hemma många minuter åt gången.

Idag har jag i alla fall haft en efterlängtad ledig dag. En dag reserverad åt att landa och ta det lugnt. Göra saker jag vill, istället för saker jag borde (även om det i ärlighetens namn har smugit sig in några sådana också…). Samtidigt som jag smugit runt hemma i mysbyxor och munkjacka har jag färgat håret, sytt på en klänning, nätshoppat saker som jag borde köpt för länge sedan, lagat en stor sats falafel, tagit en långpromenad i vårsolen (varmt!), kattpussats och förtärt en ansenlig mängd kaffe samtidigt som jag spelat Candy Crush. En optimal ledig dag med andra ord.


Translation: There are too many things going on in my life at the moment.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2016/04/19/vi-pratar-alltid-om-att-flyga-men-glommer-att-tanka-pa-att-landa/

Kommentera

Your email address will not be published.