Skoskav och solsveda, nu är det sommar!

Vilken fantastisk helg det har varit! Jag har varit så lycklig och haft så skoj att jag inte ens känt mig bitter över att vädergudarna hoppade över min favoritårstid (våren) och gick direkt in i sommaren.

I den gassande sommarhetta har jag varit på ett riktigt sagobröllop, suttit på uteservering och druckit öl med gamla vapendragare, bränt mig på kinderna, åka bil och lyssnat på ELO sent på natten, dansat tills världen blev snurrig och golvet försvann, vandrat i knähögt gräs med högklackade skor, stått ute i ljummen sommarnatt och kollat på stjärnorna och ätit glass på en parkbänk i solen. Och mycket mer.

skoskav

Och som permanent minne från helgen bär jag med mig värkande fötter och en miljard skoskav. Den mest somriga känsla man kan ha. Men vad gör det, när man äntligen kan släppa fossingarna fria i nätta pumps och retroinspirerade träskor. Ett skoskav eller två tar jag så gärna.


Translation: It’s summer weather in Sweden right now and I feel so happy! This weekend I’ve had so much fun. I attended a wedding, had beer with long lost friends, drove through the summer night and dnaced until my feets couldn’t carry me any more. I’ve got sore and chafed feet right now, but it was totaly worth it.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2016/05/09/skoskav-och-solsveda-nu-ar-det-sommar/

Kommentera

Your email address will not be published.