Söndag, sommar och åter söndag

Som vanligt har jag saker upp över öronen. Det har plötsligt blivit högsäsong på jobbet och jag samlar på mig löjligt mycket övertid plus jobbar i det dubbla tempot mot normalt. Kul, men slitsamt. Det är bara att bita ihop och tänkt på att det snart är sommar och att det kommer att vara löjligt tomt i butiken för att alla ligger på stranden och äter glass. Eller något liknande. Imorgon ska jag i alla fall vara ledig (förutom att vi har sommarkonsert med Musikkåren på kvällen).

sommar

Helgen sprang förbi eftersom jag hoppade in och jobbade extra i lördags på grund av personalbrist. När jag kom hem var jag helt slutkörd och orkade inte mycket mer än att däcka framför TV:n, äta hämtpizza och dricka öl (jag lär mig!).

I söndags firade jag mors dag genom att ta en riktigt lång loppisrunda med mamma. Vi åkte rakt ut på landet och hamnade på en riktig ”bonnaloppis” där saker stod staplade högt och lågt i stora ladugårdar och övergivna fabrikslokaler. Är inte det den bästa typen av loppis egentligen? När man fascineras av lokalen lika mycket som prylarna. Utbudet var en underbar blandning av skräp, nyproduktion och fynd. Jag hittade keramikvaser (som vanligt) från Rörstrand och petade på en riktigt billig teakskänk som jag inte köpte (vilket jag nu ångrar intensivt).

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2016/05/30/sondag-sondag-ater-sondag/

Kommentera

Your email address will not be published.