En sten har lyfts från mitt bröst.

Jag tror att den uppmärksamme har förstått att det pågått en del jobbiga grejer i mitt liv den sista tiden. Det sista året har det varit extremt struligt på mitt jobb. Vardagen har varit fylld av konflikt, konflikt och fler konflikter. Utan att gå in allt för mycket detaljer kan jag säga att fel person rekryterades till helt fel tjänst. Ledningen har försökt rätta till och korrigera med alla medel, men trots det har situationen bara blivit värre. Som driftsansvarig har mycket av problemen fallit på min lott. Jag har medlat i konflikter, försökt rätta till och löst de direkta problemen på det egentligen sämsta sättet man kan göra det på; att lösa alla problem själv. Det känns som om jag jobbat dubbla tjänster det senaste året, i en miljö som varit mycket konfliktfylld och påfrestande för mig som trivs när alla är glada och har det bra.

Idag tror jag dock att det är över. Oändliga möten, facksamtal, personalmöten och krisgrupper senare. Nästa vecka blir första veckan på länge när jag kan gå till jobbet och veta att jag bara ska göra mina arbetsuppgifter: inte medla i konflikter, inte övervaka en person för att se till att hen inte gör fel och inte göra extra arbetsuppgifter bara för att en medarbetare inte har kapacitet att lösa dem.

Det känns lite som att jag fått mitt liv tillbaka. Äntligen.

Det här kan bli min bästa midsommarhelg på evigheter.


Translation: The last year has been hard on me. There’s been a staff related problem at my work and it has sucked a great amount of energy out of me. Today it’s finally over. No more conflicts, problems and endless meetings. Next week I’ll go to work without fearing meaningless fights and an unreasonably heavy work duty.

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/2016/06/23/en-sten-har-lyfts-fran-mitt-brost/

Kommentera

Your email address will not be published.