Om mig

Hej & tere!

Bakom aliaset Tant Carin finner du mig, Carin. 29-årig västgöte med estniskt påbrå, numera kreativt geni på heltid. Utbildad medievetare och företagsekonom med bakgrund inom journalistik, fotografi och försäljning. Jobbar till vardags som säljare och butikschef.

Jag älskar katter, klassisk musik, finsk-ugriska språk, böcker, retrodatorspel, god design och vegetarisk mat. Delar mitt liv med en heltokig huskatt och ett gäng dammråttor. Är blyg, men smart. Skriver gärna och önskar att jag fotograferade mer. Trivs på resande fot och har sett nästan hela världen, men förälskat mig i Östeuropa. Har spelat i orkester sedan nio års ålder.

Drömmer om att få hoppa in i en tidsmaskin och förflytta mig tillbaka ca 50 år i tiden för att få uppleva en era då kvalitet kom före kvantitet och gott manér och vackra kläder fortfarande uppskattades. Samtidigt är jag glad att leva i ett modernt samhälle där (någorlunda) jämställdhet och rättvisa är ledorden.

Jag strävar efter att leva ett grönt liv och anstränger mig för att konsumera mindre, lämna mindre koldioxidavtryck efter mig och inte leva mitt liv på bekostnad av andra.

Frågor, kärleksbrev, kontaktannonser och intelligenta konversationer skickas till carin@tantcarin.se

Permalänk till denna artikel: http://www.tantcarin.se/ommig/